Opvang

Al vanaf 1 september 2017 BSO op onze school

Vanaf 1 september 2017 bieden wij in samenwerking met Columbus Junior de mogelijkheid van Buitenschools Opvang op onze school. Deze opvang vindt op onze school plaats op maandag, dinsdag en donderdag. Neem gerust contact op met Columbus Junior om deze opvang te regelen.

Meer informatie over de BSO op onze school

Columbus Junior is een kinderopvangorganisatie voor peuteropvang, kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en voorschoolse opvang met vestigingen in de gemeenten Hellendoorn, Wierden, Rijssen-Holten, Enschede, Haaksbergen, Losser, Oldenzaal en Tubbergen. 

Onze medewerkers begeleiden de kinderen in hun ontwikkeling en bij het ontdekken van de wereld. Columbus Junior biedt opvang aan met een duidelijk doel voor ogen: Ieder kind laten opgroeien tot een evenwichtig mens. 

Columbus Junior neemt kinderen mee op ontdekkingsreis door de wereld. Als medeopvoeder daagt Columbus Junior kinderen uit en ondersteunt hen om in iedere leeftijdsfase nieuwe stappen te zetten. Zo kunnen zij zich ontwikkelen tot evenwichtige personen die hun eigen talenten onderkennen en benutten, overeenkomstig hun eigen capaciteiten en mogelijkheden.

Buitenschoolse opvang (4-13 jaar)

Op de buitenschoolse opvang (BSO) van Columbus Junior maakt uw kind kennis met diverse vormen van vrijetijdsbesteding. Zo ontdekt het de wereld om zich heen en vooral zijn of haar eigen talenten en interesses. In de schoolvakanties is er een breed aanbod aan activiteiten waarbij de belangrijkste ontwikkelgebieden van uw kind worden aangesproken:

•Beweging: bijvoorbeeld voetbal, korfbal, outdoorsporten

•Samenwerking: bijvoorbeeld koken, spelletjes, escape room, op bezoek bij ouderen

•Kunst/Cultuur: bijvoorbeeld theater, dans, muziek, schilderen, film

•Natuur: bijvoorbeeld het bos in, speuren, beestjes vangen, hutten bouwen, observeren

•Techniek: bijvoorbeeld bouwen, lego, scheikundeproefjes

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Dan bent u van harte welkom om een kijkje te nemen bij één van onze vestigingen. Bel 088-23 47 400 om een afspraak te maken of vraag een rondleiding aan via onze website. Voor overige informatie kijkt u op: https://www.columbusjunior.nl

** @Webmaster: link website: https://www.columbusjunior.nl

** @Webmaster: link naar inschrijfformulier (op verzoek van een van de andere webmasters)  www.columbusjunior.nl/inschrijven

** @Webmaster: link naar rondleiding aanvragen (op verzoek van een van de andere webmasters)  www.columbusjunior.nl/vestigingen/rondleiding

Cookie instellingen