Opvang

Al vanaf 1 september 2017 BSO op onze school

Vanaf 1 september 2017 bieden wij in samenwerking met KOSMO kinderopvang de mogelijkheid van Buitenschools Opvang op onze school. Deze opvang vindt op onze school plaats op maandag, dinsdag en donderdag. Neem gerust contact op met KOSMO om deze opvang te regelen.

Meer informatie over de BSO op onze school

KOSMO is een kinderopvangorganisatie voor peuteropvang, kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en voorschoolse opvang met vestigingen in de gemeenten Aalten, Bredevoort, Daarle, Enschede, Haaksbergen, Haarle, Hellendoorn, Holten, Langeveen, Lichtenvoorde, Losser, Nijverdal, Oldenzaal, Rijssen, Tubbergen, Vasse en Wierden.

Onze medewerkers begeleiden de kinderen in hun ontwikkeling en bij het ontdekken van de wereld. KOSMO biedt opvang aan met een duidelijk doel voor ogen: Ieder kind laten opgroeien tot een evenwichtig mens. 

KOSMO neemt kinderen mee op ontdekkingsreis door de wereld. Als medeopvoeder daagt KOSMO kinderen uit en ondersteunt hen om in iedere leeftijdsfase nieuwe stappen te zetten. Zo kunnen zij zich ontwikkelen tot evenwichtige personen die hun eigen talenten onderkennen en benutten, overeenkomstig aan hun eigen capaciteiten en mogelijkheden.

Buitenschoolse opvang (4-13 jaar)

Op de buitenschoolse opvang (BSO) van KOSMO maakt je kind kennis met diverse vormen van vrijetijdsbesteding. Zo ontdekt het de wereld om zich heen en vooral zijn of haar eigen talenten en interesses. Wij zien buitenschoolse opvang als vrijetijdsbesteding, waarbij ontspanning en gezelligheid de sleutelbegrippen zijn. Dit betekent dat wij kinderen zoveel mogelijk vrij laten in hun keuze voor deelname aan bepaalde activiteiten.

Op de BSO werken wij met de activiteitenprogramma's van DoenKids. Zo zorgen wij voor een gevarieerd, superleuk en interessant aanbod aan activiteiten. Hierbij worden belangrijke ontwikkelgebieden van je kind aangesproken. Wij werken met de volgende thema's: 

  • Creatief
  • Spel
  • Eten en drinken
  • Ontdekken, techniek en proefjes
  • Sport en bewegen
  • Muziek, dans en drama
  • Natuur
  • Media


Bij onze BSO hebben kinderen altijd de vrijheid om iets te doen dat aansluit bij hun wensen. Als het weer het toelaat, gaan wij zo vaak mogelijk naar buiten met de kinderen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Dan bent u van harte welkom om een kijkje te nemen bij één van onze vestigingen. Bel 088-23 47 400 om een afspraak te maken of vraag een rondleiding aan via onze website. Voor uitgebreidere informatie ndigen wij u uit om onze website te bezoeken: https://www.kosmo.nl

** @Webmaster: link website: https://www.kosmo.nl

** @Webmaster: link naar inschrijfformulier (op verzoek van een van de andere webmasters)  https://www.aanmeldenkinderopvang.nl/2.0/index.php?id=6e3260e07ecc51f8333d3bf61cacb5f3

** @Webmaster: link naar rondleiding aanvragen (op verzoek van een van de andere webmasters) https://www.kosmo.nl/vestigingen/Enschede/de-kijkdoos/rondleiding

Cookie instellingen