Zending-Goede doelen

Elke vrijdag kunnen de leerlingen het "zendingsgeld" meenemen naar school. Ook is het mogelijk om digitaal geld over te maken voor ons goede doel via de website geef.nl. Doneren is daarmee heel gemakkelijk. Als u vergeten bent geld mee te geven of u wilt in één keer een bedrag overmaken, dan is dat nu mogelijk. Klik op deze link om ons doel te steunen. Onze hartelijke dank voor uw gift. 

Graag willen wij ook dit jaar meedoen aan de "Kerstpakkettenactie voor de Minima". Deze actie wordt georganiseerd door de Raad van Kerken Nijverdal - Hellendoorn. 

De bedoeling is om alleenstaanden en minimagezinnen met een levensmiddelenbon te verrassen. Het gaat om gezinnen met een minimum inkomen, die het hele jaar geconfronteerd worden met een groot aantal beperkingen. Tijdens de feestdagen kunnen zij "een steuntje in de rug" heel goed gebruiken.Met de levensmiddelenbon wordt het gezin in de gelegenheid gesteld om bij een supermarkt extra inkopen te doen voor een op eigen gezin afgestemd Kerstpakket. 

De afgelopen jaren heeft u deze actie altijd van harte gesteund. Wij hopen dat u ook dit jaar deze actie wilt ondersteunen en via het zendingsgeld of via geef.nl wilt bijdragen. Wij sparen tot de kerstvakantie voor dit mooie doel. 

Dank u wel!

Cookie instellingen