Links

Korte inleiding

De pagina toont u allerlei "links" naar sites. Het is een keuze van onze school om deze pagina wat luchtig te houden. Soms komt u een echt onderwijskundige link tegen of er zit een link tussen die met de voorkeur van een van de teamleden te maken heeft. We wensen u in ieder geval veel plezier met deze koppelingen. 

BOEKEN via internet reserveren en lenen

Jolande Broens van de ZinIn bibliotheek is op school geweest en heeft onze leerlingen geleerd hoe zij boeken kunnen reserveren via internet. Er is een link speciaal aangemaakt voor onze school. Dit maakt het mogelijk om ook thuis te reserveren. Klik hier om meteen naar "De bibliotheek op school"  te gaan.

 

65 jaar Prinses Marijkeschool in muziek

In 1956 is de Prinses Marijkeschool gebouwd. Al 65 jaar wordt er onderwijs gegeven aan de Noetselerbergweg 23. We hebben een Spotifylijst gemaakt met daarop een nummer uit elk jaar. Veel luisterplezier wensen we u toe. Om alles te beluisteren is een (gratis) Spotify account noodzakelijk. Klik op deze link.

Jeugdsportfonds


Het Jeugdsportfonds Hellendoorn stelt zich ten doel om kinderen van financieel minder draagkrachtige ouders een kans te bieden om te gaan sporten. Snel, effectief en laagdrempelig. Het fonds betaalt de contributie en sportattributen voor deze kinderen onder het. motto: alle kinderen moeten kunnen sporten! Het Jeugdsportfonds Hellendoorn wil kinderen door middel van sport extra kansen bieden om zich positief te ontwikkelen. Klik op deze link voor meer informatie. 

Hoofdluis


Luizencontrole. Wat moet u doen als er hoofdluis is geconstateerd op school of als u zelf hoofdluizen constateert bij uw kinderen. Lees het na in ons protocol door op deze link te klikken. De rijksoverheid geeft ook adviezen. Klik op deze link voor een filmpje.

 

Pleisterkaart


De Pleisterkaart is een handige kaart als het gaat om met één pleister een wond af te sluiten. Klik op deze link om meteen naar deze kaart te gaan. 
 

Wegwijs in de schoolbibliotheek
 

Door het klikken op deze link kom je op een handreiking om die boeken te vinden die je graag wilt vinden in onze bibliotheek. Ook als je naar de ZinIn bibliotheek gaat helpt dit formulier je de mooiste boeken te vinden die jij graag wilt lezen. 
 

Squla


Met Squla kunnen kinderen spelenderwijs vrijwel bij ieder vak wat extra's leren. Deze methode is getest en helpt dagelijks vele kinderen. Op https://www.squla.nl/ kunnen bezoekers meer informatie vinden. Tijdens schooltijden zijn alle spellen gratis te spelen.
Cookie instellingen